Schoolstraat 49 , Lokeren

TK/03876SN - Karaktervol en hedendaags wonen in een rustige omgeving

€ 448.000

Omschrijving

Ontdek Residentie Salus, gelegen in het hart van Lokeren. Deze grondig gerenoveerde dokterswoning biedt luxe en energiezuinige 2-slaapkamerappartementen met ruime terrassen aan. De historische gevel is zorgvuldig behouden gebleven, waardoor het gebouw een unieke uitstraling heeft. Het project bestaat uit 6 BEN (Bijna-Energie-Neutraal) appartementen. De naam “Salus” is niet zomaar gekozen; het verwijst naar de Romeinse godin van gezondheid en welzijn, wat perfect past bij de oorsprong van het gebouw.
Naast de appartementen is er ook de mogelijkheid om een autostaanplaats bovengronds, een fietsenberging en een kelderberging bij te kopen. Dit zorgt voor extra comfort en gemak.

De Schoolstraat in Lokeren staat bekend om haar vredige sfeer omgeving. Deze locatie biedt het beste van beide werelden: de rust van de natuur gecombineerd met de nabijheid van alle nodige voorzieningen. Of u nu houdt van een ontspannen wandeling in het park, een fietstocht langs schilderachtige routes of gewoon wilt genieten van de stilte, de omgeving van de Schoolstraat biedt het allemaal.

De prijzen van de appartementen liggen tussen 448.000 en 464.000 euro excl. BTW. Kelderberging, fietsenberging en autostaanplaats te koop voor 45.000 euro. De twee panden op het gelijkvloers zijn reeds verkocht.

Details

Type: Appartement

Beschikbaarheid: WHEN_READY

Vraagprijs: € 448.000

Verdieping: n.v.t

Extra informatie

Bouwjaar: 2024

Ruimtes

Woonkamer: 1

Keuken: 1

Slaapkamers: 2

Badkamers: 1

Ligging

x

Stuur dit pand door.

Is dit pand interessant voor iemand? Stuur het door!

Je bericht is verstuurd!

Laat van je horen!

Kies het onderwerp dat best bij uw vraag past en dan komt uw vraag bij de gepaste persoon terecht.

Kies a.u.b. een onderwerp

Bedankt voor je bericht!
Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

x

Registreer je nu op Mijn Woonbureau

Al lid? Log hier in


Wachtwoord vergeten?

Je bent ingelogd, de pagina wordt verversd.